Ondernemende vrouw

in de kleur die laat zien wie jij bent.

Bianca-Rexwinkel-Coach-vrouw50jaar

Herkenbaar?

 

Wil jij meer geluk en plezier ervaren in je leven? Wil je ontdekken welke mooie eigenschappen jij hebt, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt?

Je mag jezelf zijn en stralen met jouw mooie kwaliteiten.  Hierdoor zal je meer energie hebben om leuke dingen te ondernemen.

Laat jezelf zien in de kleur waar jij blij van wordt en het beste in jou naar boven brengt?

 

 

Jij wordt een vrouw die gezien wordt.

Jij gaat letterlijk je powerkleur aantrekken.

 

Welke uitstraling past nu bij jou? Je voelt je onzeker en niet lekker in je vel. Je hebt het gevoel dat je toch echt meer kan dan wat je tot nu hebt bereikt. Je voelt je onzichtbaar een soort van grijze muis. Wat je wilt is dat andere zien wat je kan en je serieus nemen.

Hoe ga jij ontdekken wat je nog wilt bereiken in je leven? Hoe ga je nu laten zien wie jij bent en welke kwaliteiten jij bezit.

Dit zijn vragen waarbij ik mijn klanten dagelijks bij help. Veel vrouwen ervaren dit als lastig. Ze weten niet waar ze moeten beginnen, terwijl dit echt anders kan.

Ik ga je helpen om je eigen persoonlijke uitstraling zichtbaar te maken. Jij gaat ontdekken welke kleuren bij jou innerlijke persoonlijkheid horen. Jij gaat een verandering doormaken. Eindelijk ga jij laten zien wie jij bent want jij gaat uitstralen wat jij van binnen voelt.

Je gaat letterlijk de kleuren aantrekken waar jij je zelfverzekerd en krachtig in voelt Het zijn namelijk de kleuren die bij jouw persoonlijkheid horen.

Vanaf nu weet jij welke volgende stap jij wil maken in je carrière. Iedereen om je heen zal de verandering zien. Je hebt weer zelfvertrouwen omdat je vanaf nu weet wat je wilt.

Laat mij je helpen jezelf zichtbaar te maken. Jij gaat stralen en jij zal vanaf nu wel gezien worden.  Jij laat van buiten zien hoe jij je van binnen voelt.

Dat is toch wat je wilt?

Wat levert het op?

 

  • Je hebt zelfvertrouwen een straalt dat uit
  • Je weet welke kleding en kleuren het beste bij jou passen
  • Je kunt vanaf nu iedere ruimte vol vertrouwen binnenlopen
  • Je weet welke kan je op wilt met je carrière
  • Je bent zichtbaar en iedereen ziet wie jij bent 
  • Jij maakt direct de juiste eerste indruk
  • Vanaf nu ben jij je eigen visitekaartje
zelfvertrouwen
zakelijke-vrouw

Andere vrouwen motiveren om zichzelf zichtbaar te maken dat is wat mij drijft.

Zelf heb ik mij jarenlang klein gehouden. Ik dacht altijd “kan ik dit wel?”.

Nadat ik twee jaar in de Verenigde Staten heb gewoond is dat verandert. Daar heb ik geleerd dat ik iets te bieden heb.

Ik kwam in aanraking met andere vrouwen die iets van mij wilde leren. Er kwamen dingen op mijn pad die ervoor zorgde dat ik mij verder ging ontwikkelen op het gebied van kleding en kleur. Daarvoor ben ik in New York geweest en San Francisco.

De kennis die ik opdeed heb ik meegenomen naar Nederland en ik ben mij verder gaan ontwikkelen. Ik wilde alles weten over de psychologie van kleur. Kleur vertelt heel veel over iemands persoonlijkheid.

Nu gebruik ik kleur om ander vrouwen te motiveren zichzelf zichtbaar te maken. Laat zien wie je bent en wat je kan, zonder onzeker te zijn.

Ik hou je graag een spiegel voor en laat jouw kwaliteiten zien.

Na een sessie met mij zie jij hoe bijzonder jij bent. Je vertrekt met een dosis zelfvertrouwen en weet wie jijzelf bent. Dat maakt dat ik na iedere sessie vol energie zit, omdat ik de vrouw tegenover mij heb laten zien hoe mooi zij is.

Jij bent toch ook een mooie vrouw met heel veel kwaliteiten?

Kleuranalyse
Kleuranalyse

Wat je wilt is het volgende: 

Je wilt vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken.

Je wilt dat je omgeving jou ziet wat jij te beiden hebt.

Je wilt klanten aantrekken als een magneet.

Je wilt je juiste stap maken in je carrière.

 

IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN CREATE IT!

 

“Ik had behoefte aan inspiratie, ideeën en bevestiging om zaken te veranderen en dat tijd voor mezelf belangrijk is”

 

Ik kwam in contact met Bianca nadat mijn leven in een rustiger vaarwater is gekomen. Het werd tijd om weer verder te gaan kijken naar nieuwe dingen en deze te gaan ondernemen, daar had ik weer zin in.

Ik had behoefte aan inspiratie, ideeën en bevestiging om zaken te veranderen en dat tijd voor mezelf belangrijk is.

Voor Bianca heb ik gekozen omdat ik haar een keer gesproken heb over allerlei vernieuwingen in ons leven.  Zij inspireerde mij om daarmee door te gaan.

Het fijne aan de samenwerking vond ik dat Bianca enthousiast is en weet waar ze over praat en moedigt je aan om door te gaan met ontdekken en onderzoeken

Daniella

 

 

“Ik stond er echt van te kijken dat dit uit deze analyse kwam, wauw”

 

Ik leerde Bianca kennen via een gezamenlijke kennis. Toen ik voor de eerste keer met Bianca sprak, voelde ik dat wat ze met kleuren doet niet zo oppervlakkig is en er veel dieper op ingaat. Namelijk je innerlijke kracht in de kleur vinden. De kracht die diep van binnen zit, vertalen naar een powerkleur.

 Als ondernemende vrouw heb ik een fotoshoot voor mijzelf geboekt. Hierdoor moest ik nadenken over wat ik op de dag van de fotoshoot zou gaan dragen.

Welke kleuren vertalen mijn innerlijke kracht? Welke kleuren horen bij mijn persoonlijkheid en in welke kleuren zit mijn power? 

Bianca Rexwinkel heeft mij hier ontzettend goed bij geholpen.

 Per e-mail ontving ik een link naar een vragenlijst. Deze vragen – soms ook bijzondere vragen -heb ik beantwoord. Je bent hier ongeveer een half uurtje mee bezig.

Daarnaast heb ik van Bianca de kleuranalyse in meerdere rapportages ontvangen.

Tot mijn grote verbazing zaten mijn persoonlijke eigenschappen in deze analyse en het klopte gewoon.

Ik stond er echt van te kijken dat dit uit deze analyse kwam, wauw.

 Door deze kleuranalyse leer je je powerkleuren kennen, die je in je werk kunt zetten om meer uit je leven uit te halen. Daarnaast heb je ook een balanskleur die je samen met je powerkleur kan combineren.

In de analyse staan niet alleen je positieve kanten centraal, maar ook je uitdagingen – die bij mij ook klopten. Ik herkende me helemaal in deze kleuranalyse. Het biedt inzicht in je kracht en mogelijkheden.

 Persoonlijk vind ik de kleuranalyse van Bianca ontzettend waardevol.

Je herkent jezelf in deze analyse en krijgt belangrijke tools in de vorm van kleur om jezelf sterker te positioneren. Je hoef hiervoor geen ondernemer te zijn. Als vrouw vind ik het ook fijn om te weten hoe ik mijn innerlijke kracht voor mij kan laten werken door bewuster mijn garderobe en accessoires uit te zoeken. Maar zeker als je ondernemer bent, raad ik de kleuranalyse bij Bianca aan, omdat je de powerkleuren en succeskleuren in je onderneming kan inzetten en voor jou kan laten werken. 

Alexandra, Magnetic Fotografie

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze kleuranalyse bedoeld?

Voor iedere vrouw die zelfverzekerd wil overkomen en haar kwaliteiten zichbaar wil maken. 

Hoe lang duurt deze kleuranalyse?

Per pakket is het aantal sessie verschillend. Per rapport is de duur 1,5 tot 2 uur. Het stijlrapport duurt 1 to 1,5 uur. 

Kan het gesprek ook online plaatsvinden?

Ja, enkele delen kunnen online. Denk aan jouw verlangen en het powertype rapport 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, alleen voor pakket 3, maar dan betaal je in verhouding meer. Voor ieder gesprek en uitreiking van het rapport moet het bedrag binnen zijn. 

Wat is het verschil tussen Pakket 1, 2 & 3?

Pakket 1 en 2 zijn geheel online. Pakket 3 is niet mogelijk via online. Dit pakket is inclusief personal shopping we overleggen het aantal sessies.

Ik wil pas betalen als ik een factuur heb ontvangen, kan dat?

De betaling moet binnen zijn voordat we de afspraak hebben. Je ontvangt altijd een digitale factuur 

Staat je vraag er niet bij?

 Stuur mij even een persoonlijke mail. Zie het contact formulier 

JA… ik wil verandering. Ik investeer in mijzelf.

Ik investeer in mijzelf niet later maar nu!