Privacy verklaring

Privacy Verklaring

 

Bianca Rexwinkel respecteert de privacy van haar klanten en de bezoekers van haar website.

Ik zal proberen in een niet al te lang en ingewikkeld verhaal te vertellen hoe ik met jouw privacy omga wanneer je mijn website bezoekt en wat je rechten zijn.

Natuurlijk doe ik er alles aan om je privé gegevens privé te houden, daar kun je van op aan. Ik vraag wel gegevens van je, maar dat doe ik om je zo goed mogelijk te helpen. Welke gegevens dat zijn en waarvoor ik ze gebruik, vertel ik je hieronder.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

 

Wat zijn de juridische gronden voor het gebruik van je gegevens?

Ik gebruik je gegevens om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en je zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Zo registreer ik je contactgegevens, zodat ik contact met je op kan nemen wanneer dit nodig is; wanneer je een afspraak maakt bij Bianca Rexwinkel.

Ik registreer je contactgegevens ook, als je een bestelling plaatst bij Bianca Rexwinkel;

  • om jouw bestelling naar het juiste adres te verzenden;
  • om contact met je op te nemen over je bestelling als dat nodig is en om je te voorzien van de juiste inlog gegevens wanneer je een online event bijwoont.

 

Onder contactgegevens versta ik jouw:

  • voor- en achternaam
  • adres
  • bedrijfsnaam
  • telefoonnummer
  • en email-adres

 

In de AVG wordt de grondslag “gerechtvaardigd belang” genoemd; ik wil mijn klanten namelijk een zo goed mogelijke, persoonlijke service bieden.

Hierbij denk ik altijd aan je privacy. Dit doe ik ook bij het gebruik van Social Media zoals Facebook of Instagram, wanneer je telefonisch contact met me op neemt of wanneer je mij een email stuurt.

 

Wie heeft toegang tot je gegevens?

 

Nieuwsbrieven

Voor het verzenden van nieuwsbrieven maak ik gebruik van Mailblue (ActiveCampaign). Deze nieuwsbrieven worden verzonden naar jouw emailadres, dat ik heb verkregen doordat je een account aanmaakte op de website van Bianca Rexwinkel of omdat je een gratis E-book hebt gedownload op mijn website. Ik deel dus jouw gegevens (naam en emailadres) met Mailblue (ActiveCampaign) om jou een nieuwsbrief te kunnen toesturen en/of jou te kunnen voorzien van de juiste email in mijn mailfunnel.

Je kunt jezelf te allen tijde uitschrijven voor mijn nieuwsbrief, door onderin de email op afmelden te klikken.

De Privacy Verklaring van Mailblue lees je hier: https://mailblue.nl/privacy-policy/

 

Facebook & Instagram

Naast dat Bianca Rexwinkel Facebook en Instagram LinkedIn gebruikt om je te informeren en te inspireren, gebruik ik in sommige gevallen ook jouw persoonsgegevens om beter te kunnen adverteren op Facebook en Instagram. Zo maak ik betere doelgroepen met de gegevens uit mijn nieuwsbrief contact lijsten.

Ook plaats ik Cookies, om jou en de mensen uit dezelfde doelgroep als waar jij in zit, relevante advertenties te laten zien over en van Bianca Rexwinkel.

 

Overige diensten en Software

Voor het registreren van je gegevens, maak ik gebruik van diensten en software.

Voor ondersteuning in het gebruik van mijn geautomatiseerde systemen, het beheer van mijn website en mijn social media kanalen, maak ik soms gebruik van een webbeheerder en of virtueel assistent.

Deze partijen kunnen dan ook de door jou aan mij gegeven persoonsgegevens inzien, omdat deze in mijn geautomatiseerde systemen staat opgeslagen. Wanneer je een vraag stelt via bijvoorbeeld 1 van mijn social media kanalen, ziet mijn webbeheerder en of virtueel assistent de gegevens die je deelt in het bericht en de gegevens die je hebt gedeeld in je social media profiel.

Ik heb met deze genoemde partijen duidelijke en bindende afspraken gemaakt over hoe we met de privacy van onze klanten omgaan.

We verkopen of geven je gegevens NOOIT aan derden voor welk doel dan ook.

 

Cookies

Om de website van Bianca Rexwinkel zo goed mogelijk te laten werken én de inhoud van mijn advertenties zo goed mogelijk af te stemmen op jouw voorkeur en interesses, plaats ik Cookies.

Ik maak gebruik van zogenaamde’ functionele cookies’. Ook maak ik gebruik van ‘analytische cookies’.

Functionele cookies zorgen dat de website goed werkt. Analytische cookies geven mij informatie over hoe vaak mijn website wordt bezocht en welke pagina’s het meest worden bekeken.

 

Advertentiecookies

Met jouw toestemming, plaats ik cookies (Facebook Pixel) om voor jou relevante advertenties te laten zien op Facebook.

Meer over de Cookies en Facebook lees je hier: https://www.facebook.com/policies/cookies/

 

Cookies uitschakelen en/of verwijderen:

Je kunt de geplaatste Cookies eventueel uitschakelen en/of verwijderen in je browser. Je leest er hier meer over: www.browserchecker.nl/cookies-verwijderen-instellen

 

Uitgaande links

Via mijn website kan ik verwijzen naar andere websites met een link. Op het moment dat je op een dergelijke link klikt, verlaat je de website van Bianca Rexwinkel en geldt de Privacy Verklaring van de website waarop je terecht komt.

 

“embedded content”

Op mijn contact pagina heb ik een Google Maps kaartje geplaatst, zodat je mij makkelijk kunt vinden. Ook Google maps gebruikt cookies.

 

Bij elke website die je bezoekt, plaatst ook de browser (Google Chrome, Safari, Firefox etc.) cookies. Deze instellingen kun je zelf beheren. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan eens deze website: www.browserchecker.nl/cookies-verwijderen-instellen.

 

Hoe lang bewaar ik je gegevens?

Ik bewaar je gegevens nooit langer dan nodig is. Ik moet een aantal gegevens in mijn administratie bewaren voor de belastingdienst, niet leuk, maar moet.

 

Wat zijn jouw rechten?

Natuurlijk blijf je baas over je eigen gegevens. Wil je jouw gegevens wijzigen, verwijderen of het gebruik beperken? Geen probleem! Laat het mij weten via de post, email en telefoon. Ik wil, wanneer ik jouw gegevens wijzigen of verwijderen wel zeker weten dat jij het bent, ik kan dan ook om jouw identiteitsbewijs vragen.

 

Heb je vragen?

Voor vragen of klachten over je gegevens en de bescherming van je privacy kun je contact opnemen met Bianca Rexwinkel eigenaresse van Bianca Rexwinkel en verantwoordelijke over de bij Bianca Rexwinkel bekende persoonsgegevens.

 

Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?

Ik ben Bianca Rexwinkel van Bianca Rexwinkel

Mijn KvK nummer is 81780419

Je kunt me zo bereiken:

06-18457475

Drogerij 138, 2635 GP Den Hoorn

Ben je er nog steeds? Heb je echt alles gelezen? Daar ben ik blij mee. Zo heb ik niet voor niets een privacy verklaring opgesteld en ben je dus bewust bezig met jouw persoonsgegevens. Dat is mooi, want de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is met name gerealiseerd om bewustwording te creëren over de omgang met persoonsgegevens.

 

Met het gebruik van mijn website ga je akkoord met de wijze waarop ik met jouw privacy omgaan.