Zelfvertrouwen

Inmiddels is het mei en ben ik in april 57 jaar geworden. Hoe snel gaat de tijd. Ik kan het mij nog steeds niet voorstellen dat ik deze mooie leeftijd heb bereikt.

De maand mei vind ik persoonlijk de fijnste maand van het jaar. Vaak is het zonnig en de temperatuur niet te warm.

Bij de maand mei denk ik aan de kleur geel. De kleur geel staat voor laten zien wie je bent.

Afgelopen maanden ben ik daar druk mee geweest.

Het starten van een eigen bedrijf is veel meer dan alleen klanten hebben.

Je moet netwerken, zichtbaar zijn op sociale media, trainingen volgen, coachgesprekken voorbereiden, e-mails verzorgen, facturen maken, boekhouding doen te veel om op te noemen.   

Wie ik niet mag vergeten zijn mijn familie en vrienden. Soms kan ik er echt helemaal opgaan in het werken aan mijn bedrijf.

Ik ben een luchttype en zit dus vol met ideeën. Als ik weer eens overloop met allerlei plannen dan helpt het mij om even naar mijn balans element aarde te luisteren. Rust nemen en een stap op de plaats maken. Eerst mijn idee uitwerken voordat ik met het volgende begin. Op die manier houd ik overzicht er werkt het voor mij.

Herken je dit?

De afgelopen tijd heb ik een Masterclass opgenomen op video. “Overzicht in je kledingkast en garderobe”.

Het is een korte Masterclass van 20 minuten waarin je een kledingkast creëert die overzichtelijk is en een garderobe die ervoor zorgt dat je moeiteloos combinatie kunt maken.

Zo zijn er nog meer ideeën die ik de komende tijd ga uitwerken.

Als jij nu denkt ik heb wel een vraag waar ik graag antwoord op wil hebben of een leuk onderwerp waar je meer over wilt weten? Laat het mij weten.

Via mijn sociale media kan ik er dan aandacht aan geven of ik kan je persoonlijk benaderen om het te bespreken.

Mocht je nog niet mijn Masterclass hebben aangeschaft dan kun je die in het menu terugvinden.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Je krijgt zoveel informatie waar je direct mee aan de slag kan en je ontvangt als bonus een gratis werkboek.

De juiste eerste indruk

De juiste eerste indruk

Welke indruk maak jij op anderen? Indruk in 2 seconden Heb je wel eens nagedacht hoe jij overkomt op de ander? Wist jij dat de ander binnen 2 seconden een indruk van je heeft. Daar is wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Goed om te weten dat je daar zelf invloed op...

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

April is de maand waarin ik weer een jaartje ouder word. Dit jaar word ik 57 jaar. Nog steeds kan ik niet begrijpen dat ik deze leeftijd inmiddels heb. Door mijn kinderen weet ik dat ik ouder word, maar van binnen voel ik mijzelf nog steeds een veertiger.Zou ik weer...

Ken jij jezelf?

Ken jij jezelf?

Ken jij jezelf?   In mijn praktijk zie ik veel vrouwen. Elke dame heeft zo haar eigen reden om met zichzelf aan de slag te gaan. Een nieuwe start na een scheiding Een switch in haar carrière en niet goed weten welke kant ze op wil Werken aan meer zelfvertrouwen...

De juiste eerste indruk

De juiste eerste indruk

Welke indruk maak jij op anderen? Indruk in 2 seconden Heb je wel eens nagedacht hoe jij overkomt op de ander? Wist jij dat de ander binnen 2 seconden een indruk van je heeft. Daar is wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Goed om te weten dat je daar zelf invloed op...

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

April is de maand waarin ik weer een jaartje ouder word. Dit jaar word ik 57 jaar. Nog steeds kan ik niet begrijpen dat ik deze leeftijd inmiddels heb. Door mijn kinderen weet ik dat ik ouder word, maar van binnen voel ik mijzelf nog steeds een veertiger.Zou ik weer...

Ken jij jezelf?

Ken jij jezelf?

Ken jij jezelf?   In mijn praktijk zie ik veel vrouwen. Elke dame heeft zo haar eigen reden om met zichzelf aan de slag te gaan. Een nieuwe start na een scheiding Een switch in haar carrière en niet goed weten welke kant ze op wil Werken aan meer zelfvertrouwen...

De juiste eerste indruk

De juiste eerste indruk

Welke indruk maak jij op anderen? Indruk in 2 seconden Heb je wel eens nagedacht hoe jij overkomt op de ander? Wist jij dat de ander binnen 2 seconden een indruk van je heeft. Daar is wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Goed om te weten dat je daar zelf invloed op...

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

April is de maand waarin ik weer een jaartje ouder word. Dit jaar word ik 57 jaar. Nog steeds kan ik niet begrijpen dat ik deze leeftijd inmiddels heb. Door mijn kinderen weet ik dat ik ouder word, maar van binnen voel ik mijzelf nog steeds een veertiger.Zou ik weer...

Ken jij jezelf?

Ken jij jezelf?

Ken jij jezelf?   In mijn praktijk zie ik veel vrouwen. Elke dame heeft zo haar eigen reden om met zichzelf aan de slag te gaan. Een nieuwe start na een scheiding Een switch in haar carrière en niet goed weten welke kant ze op wil Werken aan meer zelfvertrouwen...

Stay up to date

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.